Authoren
Ing. Radka Horáčková
Annotation
This material is created as a study material for the Secondary Medical School, for the students who are specializing in Nutritional Therapy in order to expand their vocabulary in English. The material is processed in accordance with the curriculum for the Higher Vocational School, the subject of Nutrition Therapy. This material will introduce the students to the characteristics of the field, required qualification, and requirements for this qualification and with the working possibilities after successful completion of studies.Tento materiál je vytvořen jako studijní materiál pro Střední zdravotnické školy, pro obor Nutriční terapeut za účelem rozšíření slovní zásoby v anglickém jazyce. Materiál je zpracován v souladu s osnovami pro Vyšší odbornou školu, obor Nutriční terapeut. Tento materiál seznámí studenty s charakteristikou oboru, s potřebnou kvalifikací, s požadavky na tuto kvalifikaci a s pracovními možnostmi vykonávání praxe po úspěšném ukončení studia.
Lizenz
Creative Commons BY-SA 4.0
Sprache
Englisch
rok vzniku
18
cena
ZDARMA
andere Quellen
Pflege des Patienten in einer medizinischen Einrichtung
Nutrition and Eating Habits of a Healthy Person
Ošetřovatelská péče v geriatrii
Edukace v praxi nutričního terapeuta
Nutriční edukace v diabetologii
Marketing für die Managementpraxis
Léčebná výživa a její praktické aplikace
vzniklo za podpory