Authors
Ing. Zdeňka Foltýnová
Abstract
Výukový materiál je zaměřen na patogenitu potravinářsky významných mikroorganismů. Rozepsány jsou kapitoly zabývající se alimentárními nákazami a alimentárními intoxikacemi, u kterých je popsán původce, mechanismus účinku, rizikové potraviny, průběh onemocnění, prevence apod. Studenti se Seznámí se základními stanoveními patogenních mikroorganismů.
license
Creative Commons BY-SA 4.0
Language
Czech
Year of publication
2019
price
FREE
other sources
Diseases of tooth, oral cavity and suspension apparatus
Základy veřejného zdravotnictví
Ošetřovatelská péče v onkologii
Výchova ke zdraví pro obor DVS
Animation, Partizipation, Prävention
Sebereflexe, duševní zdraví, psychohygiena
Preventivní a edukační činnost sociálního pracovníka ve vztahu ke zdraví a nemocem
Metodika samovyšetření prsu a varlat pro studenty VOŠ
created with support of