Autoři
Ing. Zdeňka Foltýnová
Anotace
Výukový materiál je zaměřen na patogenitu potravinářsky významných mikroorganismů. Rozepsány jsou kapitoly zabývající se alimentárními nákazami a alimentárními intoxikacemi, u kterých je popsán původce, mechanismus účinku, rizikové potraviny, průběh onemocnění, prevence apod. Studenti se Seznámí se základními stanoveními patogenních mikroorganismů.
licence
Creative Commons BY-SA 4.0
Jazyk
česky
rok vzniku
2019
cena
ZDARMA
další zdroje
Diseases of tooth, oral cavity and suspension apparatus
Základy veřejného zdravotnictví
Ošetřovatelská péče v onkologii
Výchova ke zdraví pro obor DVS
Animation, Partizipation, Prävention
Sebereflexe, duševní zdraví, psychohygiena
Preventivní a edukační činnost sociálního pracovníka ve vztahu ke zdraví a nemocem
Metodika samovyšetření prsu a varlat pro studenty VOŠ
vzniklo za podpory